BETCENTER FUTSAL LEAGUE - 20E SPEELDAG

De voorlaatste speeldag in de Betcenter Futsal League bracht enkele interessante wedstrijden met zich mee. In een rechtstreeks duel voor de vierde plaats ontving Real Elmos Herentals My-cars Châtelet. De Herentalsenaren startten furieus aan de wedstrijd met twee doelpunten van Bilal Bouri in de eerste 5 speelminuten. My-Cars was niet aangeslagen en kwam met 2 doelpunten op 2 minuten terug in de wedstrijd.  Yachou en Omar Rahou wisten nog te scoren wat de ruststand uiteindelijk op 3-3 bracht. Na rust ontbond Bilal Bouri zijn duivels, na de 2 doelpunten in de eerste helft, wist hij nogmaals 3x te scoren. Châtelet had het moeilijk maar kon desondanks nog enkele keren tegen prikken wat resulteerde in een doelpunt van Dujacquier en een own goal van Dahmani. 7-5 eindstand in Herentals.

In de overige wedstrijden won Charleroi met 8-2 tegen Krijnen Malle, Full Hasselt ging winnen met 8-2 tegen ARB Hamme en RSCA Futsal won thuis overtuigend met 10-1 tegen Eisden-Dorp.