Betcenter Futsal League

FP Halle-Gooik wint de eerste manche van de halve finale met 2-3 in Charleroi

Catégorie : KBVB - Gestuurd door loris De 2019-05-12 19:01:56

FP Halle-Gooik wint de eerste manche van de halve finale met 2-3 in Charleroi

Halle-Gooik trok naar Charleroi voor de eerste wedstrijd van de halve finale in het futsal. Halle-Gooik speelde zeker niet zijn beste wedstrijd en het bleef gelijkopgaand. Halverwege de eerste helft kwam het op voorrang toen Chaibai een voorzet van Dujacquier in doel devieerde. 1 minuut later stonden de bordjes terug op gelijke hoogte nadat Rahou wegdraaide van Dahbi en zorgde voor de 1-1. Dahbi en Adnane speelden een corner snel uit en de 1-2 stond op het bord. Halle-Gooik grossierde van dan af in slechte passes en weinig inventiviteit.

De wedstrijd kabbelde naar de laatste minuten. Grello ging voorbij alles en iedereen maar trapte op de paal. Net als Diogo die een vrije trap hard op de paal trapte. Toen Arslan de doorgebroken Leitao terug trok moest Charleroi met een man minder verder. Claus redde eerst nog de inzet van Patias maar een minuut later trapte de topschutter de bal toch binnen. Met 30 seconden op de teller scoorde Chaibai nog de 2-3. Charleroi kwam niet meer verder dan dat en zo haalde Halle-Gooik de zo belangrijke uitzege binnen.

Een zege volgende vrijdag in de bres volstaat voor een vijfde opeenvolgende playoff-finale.

 

Futsal Team Charleroi - FP Halle Gooik 2-3

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Patias, Leitao, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Grello, Diogo, De Bail, Leo & Dahbi

Doelpunten: 0-1 own Chaibai, 1-1 Rahou, 1-2 Adnane, 1-3 Patias, 2-3 Chaibai

Rood: Arslan